Ändrade planer för restaurangbesöket

    Nu är jag tillbaka med en ny upplevelse!

    Idag var det dags för middag i stan för att fira mamma! Tyvärr räknade jag iskallt med att hennes favoritrestaurang skulle ha bord till oss och ringde inte för att boka innan… När vi kom dit visade det sig att de hade stängt för renovering då de höll på att byta betonggolv i hela restaurangen.

    Vi hann ändå gå in innan vi blev stoppade av arbetarna som kom från Inhab. Innan jag viste ordet av så hade mamma redan satt igång sitt korsförhör ”vad gör ni”? ”varför gör ni så?” ”vad skall det blir”? ”har du bilder på hur det kommer att se ut”? Arbetaren från Inhab var ju väldigt tillmötesgående och berättade om deras arbete och mamma frågade vidare om ditten och datten. Det slutade med att de berättade om hela sitt arbetsätt och att de renovera och lägger olika betonggolv.
    Jag skall ärligt säga att det var väldigt intressant och jag var inte sen med att ställa frågor jag med. Det kommer säkerligen bli väldigt bra när det är klart, det är ingen tvekan om det!

    Vi fick ta plan B som restaurangval men mamma var nöjd ändå och vi ser verkligen fram emot ett nytt besök när betonggolvet är klart hos favoritrestaurangen!