Besök hos Beachcenter – Oväntad upplevelse

    Idag var planen att jag skulle käka lunch med ett par vänner som hade spelat beachvolleyboll. Eftersom gänget var hungriga efter matchen bestämde vi oss för att stanna kvar på Beachcenter för att äta där. Jag måste erkänna att jag protesterade lite, vi skulle ju egentligen till mitt favvo-lunchställe, men jag fick snabbt äta upp mina klagomål haha! Vi satte oss i restaurangen som faktiskt var väldigt mysig!

    Och ack så förvånad jag blev när jag testade deras Italian Beach burgare som består av 180g högrevsburgare, ruccola- och parmesancreme, saltgurka, sallad, syrad rödlök, ost från Sivans ost i Vara, potato bun som serveras med pommes.

    Vilken matupplevelse, aldrig hade jag kunnat tänka mig att ett ”sånt” ställe kunde leverera den typen av mat. Nästa gång blir det kanske till och med en match innan maten!
    Jag kan verkligen rekommendera ett besök där!