Fastighetsägare behöver hjälp vilka ska man välja?

  Hej!

  Nu är det så att jag känner att alla fönster på mitt lägenhetshus börjar bli gamla, jag monterade dem för 10 år sedan och känner att det är dags för en uppdatering.

  Lite saker jag har funderat på kring bytet

  1. Hur gör man med hyresgästerna?

  Behöver dem flytta ut medans fönstrena blir monterade eller vad är rimligt? Kan jag bara planera in ett byte och be dem göra något annat i någon dag eller hur funkar det?

  1. Har även funderingar på vilka man ska vända sig till, det är totalt 20 fönster och 2 dörrar som ska bytas så jag tänker att det är bra om man har samma företag till allting. Min polare snackar ofta om att jag ska välja Mockfjärds eftersom de är lätta att ha o göra med samt att det går att beställa allting i deras butik.

  Har ni några andra idéer eller ska jag köpa mina fönster från deras butik och be dem montera alla fönster?

  Just nu känns det som att det lättaste sättet att göra det på är att bara sätta igång med renoveringen så att den blir färdig och jag inte längre behöver bry mig om den.

  Blir jag färdig i tid så kommer nästa sommar rulla på perfekt och jag får minimalt med störningsmoment i livet och hinner fokusera på mig själv.

  Om ni tycker att jag gör någon del fel är det bara och kommentera och berätta vad jag kan göra annorlunda. Tänker att jag tar en omgång och pratar med mina hyresgäster också och ser vad de har och säga om hela renoveringen.