Hyresvärden fick komma och laga hantaget på balkongdörren

    Jag bor i stan och när jag gick in från balkongen så började dörren krångla och var svår att stänga, det var väldigt irriterande. Tillslut så fick jag ringa hyresvärden så dom fick komma och titta på det. Hyresvärden som kom tyckte att det var lite konstigt och sprutade i smörjmedel i låset. Varför tänkte jag inte på det? Jag borde ha provat lite själv så hade jag kanske kunnat lösa problemet.

    • Ha alltid smörjmedel hemma
    • Se efter handtagen med jämna mellanrum
    • Hela handtaget kan behöva bytas

    balkongdörrar är ofta ganska gamla och krånglar då och då. Om man är händig kan det vara bäst att försöka själv först och sedan ringa hyresvärden, men så långt tänkte inte jag! Det sparar tid för både dig och hyresvärden då det är inte alla som har tid att vara hemma när de vill komma in i lägenheten. Från och med nu ska jag börja hålla efter alla lås och handtag så de inte börjar krångla!